(Beeld: FC Oegstgeest).

Fusieclub FC Oegstgeest heeft nu ook een logo

Het logo van de fusieclub FC Oegstgeest is definitief vastgesteld. Tijdens een ledenvergadering in december vorig jaar werd het ontwerp van het logo voorgelegd aan de leden. Naar aanleiding daarvan zijn er een klein aantal opmerkingen op het logo gekomen, dat vervolgens is aangepast. De Fusie Begeleidingscommissie (FBC) heeft begin januari unaniem ingestemd met het nieuwe logo. Het logo is ontworpen door Martin Meijer.

FC Oegstgeest is de nieuwe naam van de fusie club tussen voetbalverenigingen v.v. Oegstgeest en v.v. UDO. Het nieuwe logo bevat elementen van beide verenigingen. Eén van de aanpassingen die nog is gedaan, is de aanpassing van de zwarte strepen in het bovengedeelte. Deze zijn nu conform het UDO logo.

Niet alle leden zijn even blij met het nieuwe logo. Op de fusiewebsite en is bijvoorbeeld te lezen dat men het nieuwe logo te druk en geforceerd vindt. Ook is niet iedereen gecharmeerd van de vos.

 

Oegstgeest Sport FC Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×