Bewoner gewond bij overval in flatwoning Beethovenlaan

Bij een gewelddadige overval op een flatwoning in de Beethovenlaan in Leiden Zuid-West is gisteravond de bewoner gewond geraakt. Rond 19.45 uur werd aangebeld. Toen de bewoner de deur opende werd hij meteen naar binnen geduwd en kreeg enkele klappen.

De politie heeft na de woningoverval een klopjacht geopend op de daders. Het zou gaan om twee donker geklede mannen. Beiden droegen een bivakmuts. Het team van de Forensische Opsporing en de recherche van de politie in Leiden hebben de hele avond doen onderzoek in en rondom de woning gedaan. Ook wordt door de politie een buurtonderzoek gehouden. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×