(Foto's: Emile van Aelst).

Rabobank Wensenfonds schenkt 60.000 euro aan Leidse goede doelen en organisaties

Elk jaar steunt het Rabobank Wensenfonds in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest een aantal initiatieven op het gebied van Zorg, Onderwijs & Duurzaamheid, Buurt & Wijk en Sport & Cultuur. Maandagavond werden tijdens een ledenavond in Gebr. de Nobel de cheques uitgereikt aan Leidse initiatieven.

Na een optreden van Anneleen en Robert Lucas en een korte toespraak van Rabobank Leiden-Katwijk directeur Erik Versnel werd bekend gemaakt welke bedragen er uitgereikt werden. Na een voorselectie door een jury en de stemmen van de leden bleven er negentien wensen die werden gehonoreerd.

Zo gingen er onder andere cheques naar Rosa Manus (5.000 euro), de Leidse Reddingsbrigade (1.800,00 euro), Speeltuin Zuiderkwartier voor een nieuwe keuken (5.000 euro), 5.000 euro voor twee visplekken in het Singelpark voor mindervaliden en 2.000 euro voor een keuken en combimagnetron in het pand van de Stichting Leiden Helpt.

Vanavond, morgenavond en volgende week worden de cheques in Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk en Leiderdorp uitgereikt.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×