(Foto's: Emile van Aelst)

Wij, inwoners van Leiden en leden van VTV, stellen vragen aan de politiek

“Gemeenteraadsverkiezingen 2018, wij doen graag mee!” is een wens van mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme en inwoners uit Leiden die kwetsbaar en afhankelijk van zorg zijn. Vanaf oktober zijn een aantal bezoekers van VTV /Club58 en Libertas werkgroepen uit Leiden-Noord, Zuid_West en de Slaaghwijk bezig met meer inzicht te krijgen in de politiek en de gemeenteraadsverkiezingen. De werkgroep heeft gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van diverse Leidse politieke partijen en hebben een krant uitgebracht. In de krant staan een aantal van hun vragen aan de Leidse politiek en vertellen de partijen wat hun plannen zijn. Het eerste exemplaar werd afgelopen maandag tijdens een vergadering van de werkgroep door VTV consulent Ella Koning uitgereikt aan werkgroeplid Frank Potters. Maandag 12 februari stelt de werkgroep in de raadszaal haar vragen aan de politieke partijen. Iedereen is welkom bij het debat dat duurt van 19:30-21:00 uur.

Advertentie

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×