Leidse partijen voetballen zondag om eerste Politiek071 Cup

Zes Leidse politieke partijen nemen zondagmiddag deel aan de eerste Politiek071 Cup bij voetbalvereniging Lugdunum. Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Sleutelstad en Leidenamateurvoetbal. Naast de strijd om de eer en de wisselbeker, krijgen de partijen ook de gelegenheid om hun visie op sport en met name het voetbal in Leiden te delen.

De deelnemende partijen zijn CDA, PvdA, GroenLinks, SP, D66 en VVD. Ook doet er een gecombineerd Leids persteam mee. De visie van de verschillende partijen op de Leidse sport zijn achteraf terug te vinden op de websites van Sleutelstad en Leidenamateurvoetbal.

Het toernooi start zondag om 13.00 uur bij Lugdunum. Publiek is welkom om te komen kijken en om met de politici in gesprek te gaan.

De Politiek071 Cup wordt mogelijk gemaakt door: LVV Lugdunum, Sligro Leiden, Gemeente Leiden, Leidenamateurvoetbal en Sleutelstad.

 

Advertentie

Leiden Nieuws Politiek Sport Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×