Directeur Harry Wientjes van Rabobank Regio Den Haag. (Foto: PR).

Rabobank sluit filiaal in Voorschoten

De Rabobank vestiging in de Schoolstraat in Voorschoten gaat dicht. In juni gaan de deuren van het bankfiliaal voorgoed op slot en zijn klanten die een fysiek bankkantoor willen bezoeken, aangewezen op een van de zeven overgebleven kantoren die de Rabobank Regio Den Haag, waar Voorschoten onder valt, aanhoudt. Pinnen kan na de sluiting van de bank in het Primera filiaal aan de Schoolstraat 158 en in Winkelcentrum Hofland aan het Planciusplantsoen 27.  Aan het Planciusplantsoen 27 in Winkelcentrum Hofland is een Sealbagautomaat.

“Rabobank Regio Den Haag volgt hiermee de klant, die steeds meer bankzaken online regelt en vestigingen en geldautomaten minder vaak bezoekt,” meldt directeur Harry Wientjes van Rabobank Regio Den Haag. “Als Rabobank Regio Den Haag hebben we keuzes gemaakt in ­­­ons netwerk van vestigingen en automaten. Voorzieningen die dicht bij elkaar zitten, worden samengevoegd.”

Volgens de bank houden klanten ook vanaf juni een vestiging of automaat van de Rabobank op een acceptabele afstand. Voor de verdwijnende geldautomaten zijn alternatieven. Klanten kunnen bijvoorbeeld ook geld laten thuisbezorgen met de Rabo Geld Expres. Deze service is bedoeld voor klanten die mobiel beperkt zijn, of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat.

Naast de bank in Voorschoten gaan ook de vestigingen in Voorburg en aan het Loosduinse Hoofdplein dicht. Het kantoor in Rijswijk op het Generaal Eisenhowerplein verhuist naar de Kerklaan 2.

Economie Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×