Sportdebat tussen Leidse politieke partijen bij Leonardo College

De Leidse Sport Federatie (LSF) en Topsport Leiden organiseren in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een sportdebat. Dat vindt plaats op woensdag 7 maart bij het Leonardo College aan de Noachstraat. Vanaf 19.30 uur gaan de Leidse politieke partijen met elkaar in debat over een aantal belangrijke sportzaken in Leiden.

Reanne van Kleef sprak met Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie en Martijn Peetsold van Topsport Leiden over het sportdebat op 7 maart.

Iedereen die ge├»nteresseerd is in sport en benieuwd is wat de politiek daarover heeft te melden, is welkom. Tijdens de avond zal ook het publiek bij het debat worden betrokken. Aanmelden is niet nodig. Voorzitter Martijn Peetsold van Topsport Leiden: “We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat de politiek over de sport in Leiden te melden heeft. En dan niet nu maar juist voor de komende tijd. Dat is voor alle burgers interessant.”

“Er zijn een aantal thema’s die eraan komen”, zegt voorzitter Rolf Marselis van de LSF. “We hebben een sportnota die afloopt, ongebonden sporten is iets wat toekomst heeft, moeten we al het sportareaal dat er nu is behouden in een stad die weinig ruimte heeft en is iedereen tevreden over de keuzes rondom de sportaccommodaties? Dat zijn thema’s die nu leven.”

 

Advertentie

Leiden Politiek Sport Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×