(Foto: PR).

Voorlopig geen Leidse Elfstegentocht

Er komt voorlopig nog geen Leidse Elfstegentocht. Dat laat Tjeerd Scheffer namens de Stichting Leidse Elfstegentocht weten. Het bestuur komt aankomende woensdag weer bij elkaar om de stand van zaken te bespreken, maar voorlopig is het echt te vroeg voor een schaatstocht over de Leidse grachten.

Evenementen die nu op Facebook verschijnen over een mogelijke Elfstegentocht op 2 maart noemt de organisatie ‘onzin’. Scheffer: “Wij zijn als Stichting de enige die dit evenement mogen organiseren en daarover zijn we in goed overleg met de gemeente. Je hebt daar een vergunning voor nodig en er wordt ook een maximum aan het aantal deelnemers gesteld. Als partijen zoals Aan de Rijn mee willen doen vinden we dat alleen maar leuk, maar dan moeten ze wel contact met ons opnemen.”

Reanne van Kleef sprak met voorzitter Tjeerd Scheffer van Stichting Leidse Elfstegentocht over de mogelijkheid van een Elfstegentocht op korte termijn. Het bestuur van Leiden Marathon heeft sinds vorig jaar de organisatie van het evenement op zich genomen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×