(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Vanavond sportdebatten in Leiden en Oegstgeest

In veel gemeenten is sport een belangrijk thema en daarom worden er in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen speciale sportdebatten gehouden. In Leiden en Oegstgeest gaan de verschillende politieke partijen vanavond met elkaar in debat over dat thema.

Leiden

De Leidse Sport Federatie (LSF) en Topsport Leiden organiseren het sportdebat in Leiden. Dat vindt plaats in het Leonardo College aan de Noachstraat. Vanaf 19.30 uur gaat de deur open en vanaf 20.00 uur gaan de Leidse politieke partijen met elkaar in debat over een aantal belangrijke sportzaken in Leiden. Ook het publiek kan vragen aan de acht aanwezige partijen stellen.  Iedereen is welkom en kan zonder aanmelding aanschuiven.

 

Reanne van Kleef sprak met Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie en Martijn Peetsold van Topsport Leiden over het sportdebat in Leiden.

Oegstgeest

In Oegstgeest organiseert de Oegstgeester Sportfederatie het sportdebat. Het debat vindt plaats in het clubhuis van de Oegstgeester Golf Club (OGC). De inloop is vanaf 19.30 uur en het debat start om 19.45 uur. Het debat wordt gevoerd aan de hand van vier stellingen. Per loting wordt bepaald welke drie partijen met elkaar debatteren, waarbij de andere drie partijen halverwege de tijdsduur van de stelling aansluiten bij het debat. Aanmelden voor het debat is niet nodig.

 

 

Advertentie

Leiden Oegstgeest Politiek Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×