(Foto: PR).

Groene Ideecafé Leiden vanavond in teken van gemeenteraadsverkiezingen

In Scheltema Leiden gaan vanavond negen partijen met elkaar en met de stad in debat aan de hand van zes stellingen die zijn opgehaald bij organisaties die actief zijn op het gebied van natuur, milieu, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Voordat het debat losbarst, mogen de partijen in één minuut hun drie speerpunten op het gebied van ‘People, Planet, Prosparity uit de doeken doen

De avond begint om 20.00 uur met een opening door Ckees van Oijen, Aldert de Vries en Michiel Janssen met aansluitend de pitches van de negen deelnemende politieke partijen. Vervolgens gaan de deelnemers in drie rondes in debat. Na de pauze volgt een tweede serie van drie debatrondes.

De thema’s waarover wordt gediscussieerd zijn de regionale energie- en warmtevisie, klimaatadaptatie en biodiversiteit, sociaal ondernemen en duurzame innovaties, mobiliteit, infrastructuur en stadsvernieuwing, circulaire économie met groene grondstoffen en gebruikte materialen en (stads)landbouw en duurzame horeca.

Duurzaamheid Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×