De brandstofstations zijn afgekoppeld en de Shell vormgeving is verwijderd. Ook de shop is al helemaal leeggehaald. (Foto's/video: Chris de Waard).

Herontwikkeling Shell-locatie Vijf Meilaan begonnen

Op de kruising van de Vijf Meilaan, de Rooseveltstraat en de Vrijheidslaan, komt een woontoren. Eronder komen commerciële ruimtes. Om de ontwikkeling mogelijk te maken verdwijnt het Shell tankstation op die plek. De ontmanteling is vandaag begonnen en gaat hard.

Op de hoek van de Vijf Meilaan en de Rooseveltstraat ontwikkelt VDP Vastgoed de komende tijd een woontoren van tien verdiepingen. In totaal komen er zestig appartementen in het gebouw. Eronder komt plek voor winkels en een parkeergarage.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×