(Foto's: AS Media).

Wielrenner zwaargewond na aanrijding Veluwemeerlaan Leiden

Een wielrenner is maandagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Veluwemeerlaan in de Leidse Merenwijk. Rond 19:20 uur kwam de fietser daar in botsing met een auto.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumateam. Dat team kwam met de traumahelikopter vanuit Amsterdam naar Leiden. Na een eerste behandeling door het ambulancepersoneel is het slachtoffer vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is tot op heden nog niet bekend. De politie doet daar op dit moment nog onderzoek naar. Vanwege het politieonderzoek was de Veluwemeerlaan enige tijd afgesloten voor verkeer.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×