In 2017 overhandigde Mark Neupert zijn filmmateriaal aan Erfgoed Leiden (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Amerikaanse maker Leidse documentaire keert terug voor extra vertoning

Documentairemaker en antropoloog Mark Neupert komt binnenkort weer naar Leiden toe. De Amerikaan besloot in 2009 zich een jaar te vestigen met zijn gezin in de Sleutelstad. Om uit te leggen aan zijn studenten hoe wonderlijk en uniek de Leidenaren leven, besloot hij een documentaire over de stad te maken. Deze documentaire genaamd Cobblestone Stories kwam in 2017 uit, en werd zeer positief ontvangen door onder andere Jochem Myjer.

Op maandag 23 april om 19:00 vertoont Erfgoed Leiden in samenwerking met Bioscoop Trianon om 19:00 opnieuw de documentaire Cobblestone Stories. Tevens zal Mark Neupert aanwezig zijn om de film toe te lichten en om te vertellen over zijn plannen voor een nieuwe film over Leiden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meer informatie over het programma van de avond, de trailer van de documentaire en tickets kunt u vinden op:
https://www.erfgoedleiden.nl/nieuws/934-cobblestone-stories-opnieuw-te-zien

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×