(Archieffoto: Reanne van Kleef, tekst: Leidenamateurvoetbal.nl).

FC Boshuizen wil zaterdagtak terug

De voorbije maanden werd bekend dat weer tal van origine zondagclubs de overstap naar de zaterdag gaan maken na dit seizoen. FC Boshuizen doet dat niet, maar de club laat wel weten de intentie te hebben weer met een zaterdagelftal uit te willen komen, dat laat woordvoerder Frans Stouten van FC Boshuizen aan Leidenamateurvoetbal weten.

FC Boshuizen kwam al eerder uit op de zaterdag, maar destijds strandde het avontuur. De club, die aan de Boshuizerkade blijft spelen, wil verder groeien en is dus op zoek naar getalenteerde spelers. Spelers die geïnteresseerd zijn om op zaterdag bij FC Boshuizen te gaan spelen, kunnen zich melden bij Marcel van Ginkel (06-14795426) of Frans Stouten.

Eerder lieten onder meer Alphense Boys en SJC al weten zich eveneens in te schrijven met een team voor de zaterdag (vierde klasse). Kickers’69 zal als zondagclub ook verkassen naar de eerste speeldag van het weekend. En zo zijn er nog wel meer verschuivingen, ook in de Haagse en Rotterdamse regio.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×