Pieter Heiliegers nieuwe formateur Voorschoten

Pieter Heiliegers is door de partijen VVD, Groen Links en D66 gevraagd om als formateur de volgende stap in de coalitievormingen te begeleiden. Eerst zal het advies van informateurs Marijke Kleijweg (namens GroenLinks) en Ewald van Vliet (namens de VVD) donderdag worden besproken in de gemeenteraad.

Als er groen licht gegeven wordt dan gaan er vanaf eind deze week gesprekken beginnen over de vorming van het  coalitieprogramma, de samenstelling van het college en de portefeuilleverdeling. Die gesprekken staan allemaal onder leiding van Pieter Heiliegers die op dit moment burgemeester is van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Daarnaast is Heiliegers waarnemend burgemeester van Uithoorn.

Pieter Heiliegers (Foto: Wikimedia Commons).

Delen
Sligro Proef het Najaar!

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Lieuwe van Slooten

Je bent nu offline