(Foto :Chris de Waard).

Vrienden van de Vliet zoeken vrijwillige toezichthouders voor zwembad

Buitenzwembad De Vliet zoekt vrijwilligers van 18 jaar en ouder die de ervaren badmeesters het komende buitenseizoen willen bijstaan als toezichthouder. Het gaat vooral om de ochtenduren, van 7.00 uur tot 9.30 uur en aan het einde van de dag tussen 17.00 uur tot 19.30 uur.

Vrijwilligers volgen eerst enkele instructie-bijeenkomsten, de eerste was maandagavond, maar er volgen er de komende periode nog enkele. “En of je nu eens per maand wil bijspringen of drie keer per week; alle handen en vooral ogen zijn welkom. Je bepaalt zelf hoe vaak, inroosteren gaat in overleg”, melden de Vrienden. De vrijwilligers ontvangen voor hun hulp overigens een kleine vergoeding. Aanmelden als vrijwilliger kan door een mail te sturen aan vrijwilligersvliet@gmail.com.

//vriendenvandevliet.nl/vrijwilligers/

Instructiedagen
Maandag 16 april zwembad De Zijl, Paramaribostraat 66
18.45 uur kennismaken, 19.00 uur theorie in kamer Toon (trap op)
20.15 uur praktijkles recreatiebad zwemkleding + T-shirt

Woensdag 18 april zwembad De Zijl, Paramaribostraat 66
18.45 uur omkleden 19.00 uur praktijkles recreatiebad zwemkleding + T-shirt
20.15 uur theorie in kamer Toon (trap op)

Woensdag 25 april zwembad De Vliet, Voorschoterweg 6
18.45 uur omkleden 19.00 uur praktijk lifeguardtest – zwemkleding + T-shirt

Het buitenzwemseizoen bij De Vliet begint op zaterdag 28 april. De feestelijke opening van het buitenbad is dan om 10.00 uur. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur liggen er aquabubbles in het zwembad. In de twee meter hoge doorschijnende waterballen kan je over het water lopen zonder nat te worden.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×