Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert bijeenkomst voor samengestelde gezinnen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden organiseert op 14 mei 2018 een lezing over samengestelde gezinnen. “In een tijd waarin een op de drie relaties eerder eindigt dan gehoopt, is het logisch dat er steeds  meer samengestelde gezinnen zijn”, zegt coördinator Thalia Romani de Wit van het CJG cursusbureau. “De kans om opnieuw gelukkig te worden is er één die we met beide handen aangrijpen. Hoe vind je daarin je weg en hoe kun je in je nieuwe gezin de rust en harmonie krijgen waar je naar op zoek bent”, daar gaat de lezing over.

Margarita Bernal, stiefcoach/relatietherapeut bij Stiefgoed Leiden, laat tijdens de lezing zien hoe je je goed kan voorbereiden op het vormen van een samengesteld gezin. Ze legt uit wat de fases van een samengesteld gezin zijn, je rol binnen het gezin, en hoe je het beste om kan gaan met je stiefkinderen en met je ex-partners, en hoe je elkaar als partners kunnen steunen.

Deze lezing is voor stellen die binnenkort gaan samenwonen of inmiddels samenwonen, maar verbetering willen in de wijze waarop het gezin functioneert. Ook wie zonder partner wil komen, is welkom. Het heeft alleen wel een groter effect als je samen komt. De gratis lezing vindt plaats op maandag 14 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur in Het Gebouw aan het Arubapad in Leiden. Aanmelden en meer informatie: www.cjgleiden.nl.

 

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×