(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Koksmes Expert opent experience aan Rooseveltstraat

Na een tijdje proefdraaien kwam afgelopen zaterdag voor Roderick Rijsdam en Monique van der Meijden het moment om hun winkel winkel in messen en aanverwante artikelen ook officieel te openen. De hele middag was het feest aan de Rooseveltstraat 14/i waar de Koksmes Experience Store is gevestigd.

Chris de Waard nam een kijkje bij de opening en sprak daar met eigenaar Roderick Rijsdam.

Eigenaar Roderick Rijsdam is al jaren bekend als ‘Koksmes Expert’ en liep al een hele tijd met het idee rond om een winkel showroom te openen. Eind vorig jaar vond hij een geschikt pand waar hij veel meer dan alleen messen aanbiedt. Niet alleen zijn eer allerlei artikelen voor in de (restaurant- of thuis)keuken te koop, ook worden er workshops en proeverijen gehouden.

Achterin de zaak zwaait Roderick’s partner Monique de scepter. Daar heeft ze haar eigen knusse ruimte voor ’t Keuken Atelier waar ze zich uitleeft met allerlei creatieve en decoratieve uitspattingen ‘uit eigen keuken’.

Zaterdag werden voor de opening allerlei bekenden van het stel uit de Leidse horeca-wereld ingeschakeld. Chef Patrick Brugman van In den Doofpot zorgde met zijn medewerkers voor exclusieve hapjes, Norbert van Dartel kwam koken, Nils Hendrikse van Soetenso maakte ter plekke van chocolade onder meer het logo van Koksmesexpert en ook de Sushi Chef van The Harbour Club Amsterdam kwam langs.

 

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×