Locoburgemeester Nanning Mol trekt een lootje om te beslissen wie de tweede vlet mag dopen. Dat werd Koen. (Foto's/video: Chris de Waard).

Scouting Leif Erikson heeft twee nieuwe lelievletten

De jongens van Scouting Leif Erikson uit Voorschoten hebben twee splinternieuwe boten. De vervangen twee vlet die al vele decennia in gebruik zijn geweest, maar nu echt aan vervanging toe waren. Dat lukte meet steun van sponsoren en de Voorschotense Stichting Katapult die talloze projecten voor jongeren in Voorschoten mede mogelijk maakt.

De twee nieuwe lelievletten werden gedoopt door locoburgemeester Nanning Mol en Teun, een van de leden. Koningin Maxima was, met enig bravoure, door een van de leden ook uitgenodigd. Ze is tenslotte beschermvrouwe van de scouting. Door verblijf in het buitenland kon ze er niet bij zijn. Wel stuurde ze een bedankje voor de uitnodiging.

Chris de Waard was bij de feestelijke in gebruik name van de twee vletten en sprak met voorzitter Marijke Kleijweg en locoburgemeester Nanning Mol.

 

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×