In oktober vorig jaar ging Picnic in Leiden van start. De elektrische vrachtwagentjes bezorgen vanaf een overslagstation in de Rooseveltstraat in Leiden en een stukje regio. (Foto: Chris de Waard).

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen

Als eerste supermarkt in ons land gaat supermarkt Picnic de online bestelde boodschappen ook op zondag bezorgen. Dat maakt het bedrijf bekend na een succesvolle proef in Ede, Utrecht en Veenendaal. In eerste instantie wordt zeven dagen per week bezorgd in Leiden, Almere, Delft, Den Haag en Zoetermeer. De komende tijd volgen ook de andere steden waar heet bedrijf actief is.

Net als op de andere dagen komt de Picnic-bezorger ook op zondag op een vast tijdstip langs in een tijdslot van twintig minuten. Klanten kunnen via de app op de minuut nauwkeurig zien waar de bezorger op dat moment is. De online supermarkt schreef vorige maand de 100.000e klant in en is inmiddels actief in veertig steden.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×