Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen

25

Als eerste supermarkt in ons land gaat supermarkt Picnic de online bestelde boodschappen ook op zondag bezorgen. Dat maakt het bedrijf bekend na een succesvolle proef in Ede, Utrecht en Veenendaal. In eerste instantie wordt zeven dagen per week bezorgd in Leiden, Almere, Delft, Den Haag en Zoetermeer. De komende tijd volgen ook de andere steden waar heet bedrijf actief is.

Net als op de andere dagen komt de Picnic-bezorger ook op zondag op een vast tijdstip langs in een tijdslot van twintig minuten. Klanten kunnen via de app op de minuut nauwkeurig zien waar de bezorger op dat moment is. De online supermarkt schreef vorige maand de 100.000e klant in en is inmiddels actief in veertig steden.

Delen

25 reacties

 1. Dominique Hoogervorst

  Ik heb even vergeleken
  Ik ga zelf wel shoppe…..
  Ben je de uit de deur.
  En het scheelt geld…
  Als je geen fysieke winkels hebt moet je stukken goedkoper zijn….
  Niet hier en daar

 2. Frouke Welling op

  Aanrader, scheelt tijd, energie en geld. Veel biologische producten en wat je mist, komt in het assortiment Van harte GEFELICITEERD

 3. Marcellus_B op

  Een advertentie in de vorm van een artikel (zonder dat er aangegeven is dat het om reclame gaat) gevolgd door een aantal ingekochte feestboek-aanbevelingen.
  En dat wil dan de officiële omroep van de regio worden …

 4. Een Leids burger op

  Als deze trend zich doorzet zijn er Over enige tijd misschien helemaal geen winkels en supermarkten meer nodig omdat iedereen dan zijn|haar spullen online besteld en laat thuisbezorgen. Persoonlijk ga ik liever zelf naar de supermarkt toe omdat je dan goed kan zien wat je koopt. En dat kan in Leiden ook op zondag bij bijvoorbeeld AH(Hooigracht), Hoogvliet(Levendaal) e.d.

Je bent nu offline