In Leiden vonden op 4 mei verschillende herdenkingen plaats. Sleutelstad zond die live uit. (Foto: Emile van Aelst).

Videoregistraties dodenherdenkingen in Leiden

Op 4 mei deed Sleutelstad live verslag van de verschillende herdenkingen in Leiden. Zo waren we aanwezig bij het Haagse Schouw waar de gesneuvelde militairen werden herdacht en ook in De Kooi bij monument de Naald waar werd stilgestaan bij door de Duitsers omgebrachte verzetsstrijders.

Tenslotte waren we in de Pieterskerk waar zowel burgemeester Lenferink, als Frits en Barbara Barend zeer persoonlijke verhalen deelden met de circa 800 aanwezigen. Aansluitend zonden we de herdenking bij het Bevrijdingsmonument bij Molen de Valk uit. Alle uitzendingen zijn hieronder terug te zien of via onze Facebook-pagina www.facebook.com/sleutelstad.

Herdenking Haagse Schouw met burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest

Herdenking door woningcorporatie De Sleutels in De Kooi

Herdenkingsdienst met burgemeester Henri Lenferink en Frits en Barbara Barend in de Pieterskerk.

Herdenking bij het monument bij Molen de Valk (deel 1).

Herdenking bij het monument bij Molen de Valk (deel 2).

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×