Kidshelden komen naar Winkelhof tijdens Kidsheldenfestival

Aanstaande zaterdag komt een hele serie kidshelden naar winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp tijdens het Kidsheldenfestival. De helden komen van 12.00 uur tot 17.00 uur langs op het grote podium. Achtereenvolgens verschijnen PJ Masks. Dit zijn de nieuwste kidshelden. Ze vormen een superteam. Samen gaan ze op avontuur en lossen mysteries op.

Buurman & Buurman zijn echte klussers, maar wel onhandige klussers. Toch komen ze altijd met een oplossing. Bobo is een zacht pluizig konijn. Ook hij staat klaar om de kinderen gedag te zeggen. Shaun is een slim schaap dat leuke avonturen beleeft op zijn boerderij. Hij is altijd samen met boerderijhond Bitzer. MR Bean is te herkennen aan zijn onhandigheid. Hierdoor komt hij vaak in de meest hilarische situaties terecht. Snoopy is al 65 jaar een kidsheld. Het is een lieve dromerige hond die de spannendste avonturen beleeft. Popeye is beresterk, omdat hij alleen spinazie eet en Kikker houdt ervan om op avontuur te gaan. Toch is hij het gelukkigst in zijn eigen huis aan de rivier.

Als het te druk is bij de kidshelden zijn er ondertussen voldoende andere activiteiten voor de kinderen. Er zijn spellen met Buurman & Buurman, zoals het Kruiwagenspel, Muurtje Metselen of Spijker Slaan.

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×