ADO Den Haag bracht vorig jaar een bezoek aan het Leidse Lugdunum. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

ADO Den Haag komt weer naar Lugdunum

Ook dit jaar brengt eredivisieclub ADO Den Haag een bezoek aan de Leidse voetbalvereniging LVV Lugdunum. Op zaterdag 30 juni start om 14.30 uur de wedstrijd in de Kikkerpolder. Vorig jaar was het voor het eerst in bijna twintig jaar dat er een profclub op bezoek kwam in Leiden. De oefenwedstrijd eindigde toen in een 0-6 overwinning voor ADO. Het bezoek beviel de Hagenezen goed en daarom is Lugdunum ook dit jaar opgenomen in het oefenprogramma.

Het wordt weer een Leids onderonsje, want ADO staat onder leiding van Leidenaar Fons Groenendijk en ook speler Erik Falkenburg en manager Jeffrey van As komen uit Leiden.

Na afloop is er live muziek bij Lugdunum. Vorig jaar trok het evenement meer dan duizend toeschouwers.

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en zijn te koop bij Hendo (Marnixstraat), De Zwarte Wolf Sport (Lange Mare) en op 6, 16 en 23 juni vanaf 13.00 uur in de kantine van Lugdunum. Kaarten op de dag zelf kosten aan de kassa 10,00 euro.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×