(Foto: Emile van Aelst/archief Sleutelstad)

Uitnodiging Minerva aan alle Leidenaren voor jaarlijkse borrel

De Sleutelcommissie rondt haar jaar wederom af met een borrel voor alle Leidenaren op het dak van de societeit. Zondag 3 juni is iedereen vanaf 16.00 uur harte welkom op de Breestraat 50. De deuren van de besloten vereniging gaan die middag wagenwijd open voor iedereen die wil komen genieten van een drankje, een bitterbal en live muziek.

De jaarlijkse borrel tegen het eind van het academische jaar is een aantal jaren geleden in ere hersteld. Om de kloof tussen studenten en stad te dichten. Een unieke gelegenheid om het mooie uitzicht vanaf het dakterras te bewonderen, kennis te maken met de Minervianen en eventueel een rondleiding te krijgen door het gebouw van Minerva dat groter is dan het lijkt vanaf de Breestraat. Geen dresscode, geen verplichtingen, gewoon een mooie geledenheid om elkaar te ontmoeten zeggen de drie leden van de Sleutelcommissie die in Nieuws071 komen vertellen waarom Minerva de hele stad uitnodigt.

Gerry van Bakel in gesprek met de Sleutelcommissie van Minerva over de aanstaande Leidenarenborrel.

Naast de borrel is de Sleutelcommissie actief tijdens andere Leidse evenementen zoals de Singelloop, organiseerde ze een kinderspeurtocht in het teken van verzet op 3 mei enĀ een kerstdiner voor minderbedeelden afgelopen kerst met Stichting de Binnenvest. Kijk voor meer informatie over de Sleutelcommissie van Minerva op hun Facebookpagina.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×