(Foto's: Emile van Aelst).

13e Toetertoer trekt door de regio

Een lange sliert van zo’n zeventig trucks waarin ongeveer honderd mensen met een verstandelijke beperking meereden, reed zaterdag voor de 13e keer door de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Vertrek en aankomst van de Toetertoer waren bij het parkeerterrein van het Valkenburgse Meer.

De Toetertoer wordt ieder jaar georganiseerd om de deelnemers de dag van hun leven te geven. Na de toer zelf gingen alle deelnemers, begeleiders en chauffeurs na een gezamenlijk fotomoment lunchen bij Brasserie Buitenhuis en werden er de nodige ritjes gemaakt met de Stoomtrein Valkenburgse Meer.

De Toetertoer is een initiatief van de Lions Club Oude Rijn uit Leiden in samenwerking met VTV Leiden en Vorming Thuiszorg Vrijetijd. De tocht wordt mogelijk gemaakt door talloze vrijwilligers, sponsoren en transport- en andere bedrijven die met hun trucks meerijden. Ook de gemeente Leiden rijdt elk jaar mee met een aantal wagens van Stedelijk Beheer.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×