VVD, GroenLinks en D66 Voorschoten ronden coalitieonderhandelingen af

Voorschoten krijgt een nieuw college van VVD, GroenLinks en D66. Fractievoorzitters Sjoerd van den Dool (VVD), Johan van Rixtel (GroenLinks) en Adriaan Andringa (D66) ondertekenen het coalitieakkoord morgenochtend tijdens een bijeenkomst in het Ambachts- en baljuwhuis in Voorschoten.

Tijdens de bijeenkomst geeft formateur Pieter Heiliegers een toelichting op het verloop van het formatieproces. De fractievoorzitters geven een toelichting op het bereikte akkoord.

Na de ondertekening van het akkoord worden ook de kandidaat-wethouders voorgesteld.

Tijdens de uitslagenavond werd duidelijk dat de VVD en GroenLinks als grootste winnaars uit de bus waren gekomen. Die partijen opende de onderhandelingen voor een nieuwe coalitie en nodigden daar D66 bij uit. (Foto’s: Gerry van Bakel).

Advertentie

Politiek Voorschoten Coalitie Voorschoten 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×