Minerva zoekt avontuurlijke zwemmers voor Rapenburg Race

Op zaterdag 23 juni kun je een leuke dubbel scoren. Meedoen aan de Rapenburg Race en heel stoer in het Leidse grachtenwater 800 meter zwemmen. En dankzij de sponsoren die je hebt binnengehaald Stichting Amade steunen.

De Leidse studentenvereniging daagt iedereen uit in het Leidse water te plonzen. Bedoeling is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Amade die jonge vluchtingen zonder ouders en kinderen van vluchtelingen in Nederland steunt bij het volgen van een opleiding. Axel Vos en Isabelle van Wassenaar hopen 150 tot 200 deelnemers te verwelkomen die in groepen zullen starten. De eerste groep begint aan de Rapenburg Race om 12 uur. Tussendoor wordt doorgang verleent aan de rondvaartboten maar voor andere vaartuigen is het Rapenburg die middag afgesloten.

Gerry van Bakel in gesprek met  Axel Vos en Isabelle van Wassenaar tijdens de uitzending van Nieuws071.

Inschrijfgeld voor de Rapenburg Race is 40 euro, daarnaast is het de bedoeling dat je een sponsorpagina aanmaakt en iedereen uit je omgeving vraagt om je te sponsoren.

 

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×