(Foto's; Valerie Kuypers).

Jubilerend Fonds 1818 trakteert regiogemeenten

Fonds 1818 heeft de gemeenten in de Leidse regio elk een cheque ter waarde van € 18.000,18 aangeboden. De cheques werden overhandigd tijdens het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag. Sanne ten Bokkel Huinink, directeur van het fonds: “Tijdens het festival hebben we kunnen zien dat er al veel geweldig inspirerende maatschappelijke initiatieven plaatsvinden in onze regio. Dat smaakt naar meer. Daarom hebben we alle gemeenten een cheque aangeboden. Zodat we samen de maatschappij een beetje beter maken.”

Leiden
De gemeente Leiden heeft besloten dit bedrag te besteden aan de actie ‘Red de Blaarkop’.

Henri Lenferink (links) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink.

Leiderdorp
De gemeente Leiderdorp heeft besloten dit bedrag te besteden aan zeven projecten waaronder het Doeshavenconcert, de Kerstestafette, de Koningsdag taptoe en het 65+ diner met Kerst, voor mensen die dit anders niet zouden hebben.

Laila Driessen-Jansen (links) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink.

Oegstgeest
De gemeente Oegstgeest heeft besloten dit bedrag te besteden aan drie maatschappelijke projecten, waaronder Red de Blaarkop en Fietsmaatjes.

Burgemeester Emile Jaensch (links) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink.

Voorschoten
De gemeente Voorschoten heeft besloten dit bedrag te besteden aan de Bibliotheek Voorschoten en de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten. 

Burgemeester Pauline Bouvy-Koene (links) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink.

Zoeterwoude
Net als de andere gemeenten gaat ook Zoeterwoude het geld besteden aan enkele maatschappelijke projecten in de dorpen.Burgemeester Liesbeth Bloemen (links) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink

Fonds 1818 Festival
Het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag trok ruim 8.000 bezoekers. Zij konden zien wat voor projecten het fonds de afgelopen jaren heeft ondersteund. Tijdens het festival kregen de 19 burgemeesters in de regio van het fonds, plus die van Madurodam, ieder een cheque ter waarde van € 18.000,18. Die kunnen ze vrij besteden aan maatschappelijk projecten in hun gemeente.

Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en de Duin- & Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×