(Foto's: Huis op de Waard).

Nieuwe duofiets voor bewoners Huis op de Waard

Tijdens een groot bbq-feest vierden bewoners en hun naasten, medewerkers en vrijwilligers van Huis op de Waard afgelopen vrijdag dat zij een jaar geleden terugkeerden naar het gloednieuwe pand op de vertrouwde plek in het hartje van Leiden. Tijdens de barbecue werd een splinternieuwe duofiets onthuld. Samen met familie of een vrijwilliger, kunnen bewoners van Huis op de Waard vanaf nu een eindje fietsen op de duofiets.

Zorgmedewerker Chantal van der Meijden heeft zich ingezet om sponsors te vinden. “Beweging is ook op je oude dag heel belangrijk en wat is er nou fijner dan een rondje Leiden op de fiets met de wind door je haren? Dat gun ik onze bewoners zo!”┬áDe duofiets kon worden aangeschaft dankzij bijdrages van de stichting Carolusgulden en Profile Paul uit Katwijk. De geslaagde avond werd afgesloten met een proefritje op de fiets.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×