(Foto: PR).

Peter van Dalen nieuwe directeur DZB Leiden

DZB heeft per 1 juli aanstaande een nieuwe directeur: Peter van Dalen. Hij neemt het stokje over van Michael Tirion, die het afgelopen jaar als interim-directeur de functie heeft waargenomen naast zijn functie van Manager Leerwerkbedrijven.

Peter van Dalen woont in Rotterdam en heeft veel ervaring opgedaan in het sociale (transformatie-) domein. Hij werkte sinds 2013 als directeur/bestuurder bij Stichting IJsselwijs te Rotterdam, een innovatieve sociale onderneming die zich bezighield met welzijn, informatie en advies, activering en vitaliteitsbevordering. Daarmee heeft hij in het kader van de Participatiewet de nodige resultaten behaald met het aan het werk en/of vrijwilligerswerk helpen van mensen.

Van 2008 tot 2013 was hij directeur dienst Stadstoezicht Rotterdam. Hij is voorzitter van het bestuur van Fonds Rotterdam, loket voor het organiseren van financiële middelen voor Rotterdamse maatschappelijke ondernemingen en initiatieven.

Peter van Dalen: “Werk is het beste medicijn. Daar geloof ik in. Samen met de medewerkers van DZB, gemeente Leiden en de partners van DZB wil ik echt het verschil maken voor die mensen die dat nodig hebben. Vanzelfsprekend wil ik me inzetten voor de stevige doorontwikkeling van DZB als betrouwbare partner in Leiden en omgeving. Ik werk vanuit de gedachte: als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen. Als bruggenbouwer en initiatiefnemer, met visie en enthousiasme wil ik dit gaan doen. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan”.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×