McDonald’s Rooseveltstraat maandag dicht: krijgt McCafé

31

De verbouwing begint maandag 18 juni en zal vier dagen duren. Maandag is het volledige restaurant gesloten, maar daarna is de McDrive – ook voor voetgangers – weer open. En op zaterdag 23 juni heeft de McDonald’s Rooseveltstraat er volgens planning een McCafé bij.

In een McCafé staat koffie centraal. Het concept bestaat in het buitenland al langer, maar is in Nederland nieuw. Koffie centraal betekent inderdaad meerdere soorten koffie, van latte macchiato met karamel tot Babyccino voor de allerkleinsten, en (uiteraard) gebak.

Eigenaar Walther Jacobs verwacht er veel van: “Ontzettend gaaf dat we ook in Leiden een McCafé hebben nu. De koffies en gebakjes zijn echt heerlijke producten en je zult zien dat de sfeer in het Restaurant nog gemoedelijker en gezelliger gaat worden”.

Delen

31 reacties

  1. Krijg ik dan ook een virusscanner McCafee op mijn PC tijdens het burger kauwen ;))

Je bent nu offline