Surceance van betaling voor Men at Work

Modeketen Men at Work heeft van de rechtbank Oost-Brabant uitstel van betaling gekregen. Vaak is uitstel van betaling de voorbode voor een faillissement. Of dat hier ook het geval is, is nog onduidelijk. Online kan er sinds enkele dagen niet meer besteld worden, de winkels blijven nog wel open.

Men at Work was in het verleden vele jaren in Leiden gevestigd met een winkel in de Donkersteeg. Na een afwezigheid van enkele jaren keerde het bedrijf vorig voorjaar 2017 terug in Leiden met een grote winkel in de toen net opnieuw ingerichte Breestraat, waar het het voormalige bankkantoor van ABNAMRO compleet verbouwde. Nu, net een jaar later, valt waarschijnlijk het doek.

Economie Leiden mennotatwork


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×