Young Rembrandt Festival zondag op Cultuurplein Leiden

Ter ere van de geboortedag van de Leidse schilder Rembrandt van Rijn vindt zondag  het Young Rembrandt Festival plaats. Het kunst- en cultuurfestival start zondag vanaf 13.00 uur op het Cultuurplein aan de Lammermarkt in Leiden.

Op deze middag vertelt het verteltheater verhalen over Griekse helden in Molen De Valk. Ook is er een speurtocht en zijn er muziekoptredens van artiesten als Willow Mae, Adelle Nqeto, Hillbilly Hayride en Melle de Boer. De voorstelling Odyssee van Theater Gajes is de afsluiter van het festival. Conservator Ruurd Halbertsma van het Rijksmuseum van Oudheden geeft voor de voorstelling van Theater Gajes een minicollege over het klassieke verhaal van Odysseus.

Alle bezoekers hebben komende zondag gratis toegang. Het volledige programma en meer informatie is te vinden via de website van het festival.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×