Incluzio uit Schiedam wint aanbesteding welzijnswerk Leiderdorp

Zorgaanbieder Incluzio uit Schiedam heeft de aanbesteding gewonnen voor het uitvoeren van het welzijnswerk in Leiderdorp. Dat schrijft het Leiderdorps Weekblad dat zich baseert  op een ‘betrouwbare bron’. Incluzio is met ruim 31.000 medewerkers een van de top-50 werkgevers in Nederland. en richt zich op het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau.

Leiderdorp heeft het welzijnswerk afgelopen voorjaar aanbesteedt. De inschrijvers die het niet geworden zijn, kunnen nog tot 8 augustus bezwaar maken tegen de keuze van de gemeente. Onlangs ontstond ophef over de opheffing van Pluspunt voor Welzijn en Dienstverlening in Leiderdorp. Die organisatie met circa 150 vrijwilligers kon niet meedoen aan de aanbesteding van het welzijnswerk en stopt daardoor zo spoedig mogelijk na 1 januari 2019.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×