(Foto's: AS Media).

Twee aanhoudingen na vondst lichaam vrouw in sloot Stevenshof

De politie in Leiden heeft twee mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van de vrouw van wie het stoffelijk overschot gisteravond rond 21.00 uur door agenten werd gevonden in het water van een slootje bij de Stevenshofdreef.

Direct werd er een groot onderzoek gestart. Omdat de omstandigheden rondom de dood van de vrouw verdacht zijn is de politie onder leiding van een officier van justitie een TGO (Team Grootschalige Opsporing) gestart. Er wordt onder andere onderzoek gedaan naar de identiteit van de vrouw en de doodsoorzaak. De politie houdt er rekening mee dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw al wat langer in het water heeft gelegen. Waarschijnlijk al enkele weken.Twee mannen uit Leiden van 44 en 50 jaar zijn als verdachte in dit onderzoek aangehouden. Zij zitten momenteel vast en worden verhoord. Zij zitten in volledige beperkingen. Dit houdt in dat zij alleen met hun advocaat contact mogen hebben.

Oproep getuigen
De politie is op zoek naar mensen die de afgelopen weken iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Stevenshofdreef in Leiden wat mogelijk met de dood van de vrouw te maken heeft. Wie meer informatie hheft, wordt verzocht om contact op te nemen met het TGO-team via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Moord Stevenshofdreef


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×