Vrijwilligers in de natuurspeeltuin met rechts CDA ers Simon Bremmer en René Zoetemelk. (Foto: CDA Voorschoten).

CDA Voorschoten helpt klussen in natuurspeeltuin

Gisteravond heeft een groep leden van het CDA Voorschoten zich aangesloten bij een flink aantal vrijwilligers die de Natuurspeeltuin Voorschoten onder handen hebben genomen. Het werk bestond vooral uit het weghalen van onkruid en het geven van water. “Dat was door de droogte hard nodig,”zegt fractievoorzitter René Zoetemelk die het ‘buitengewoon’ noemt wat vrijwilligers in de natuurspeeltuin aan de Veurseweg voor elkaar hebben gekregen.

De komende tijd worden er nog meer avonden georganiseerd waarbij iedereen kan helpen om de natuurspeeltuin in goede staat te houden. Wie wil helpen is welkom op 13 en 30 augustus en op 13 september. Alle avonden wordt er vanaf 19.30 uur geklust in de natuurspeeltuin die op 1 september alweer een jaar bestaat. De werkzaamheden bestaan uit snoeien, onkruid wieden, gras maaien en het uitvoeren van kleine reparaties.

Duurzaamheid Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×