(Foto: Chris de Waard).

Gemeente Leiden op zoek naar wijkfoto's voor nieuw online platform

Voor de ontwikkeling van een wijkgericht digitaal platform is de gemeente Leiden op zoek naar vrolijke, kleurrijke, herkenbare foto’s van alle wijken van Leiden. Dit kan van alles zijn: bijvoorbeeld een activiteit in de buurt, een herkenbare plek in de wijk of vrolijke foto’s van inwoners. Alle inwoners van Leiden kunnen maximaal vijf foto’s indienen en hiermee een leuke prijs winnen.

Voorwaarden
De foto’s moeten minimaal 1400 x 531 pixels groot zijn (liggend/panorama) en een duidelijke vermelding van de wijk en de activiteit hebben. De foto’s kunnen tot 17 augustus 12.00 uur worden gemaild naar wijkregie@leiden.nl.

Uitslag
Na de sluitingsdatum beslist een jury over de winnende foto’s per wijk. De winnende foto’s worden gebruikt voor de wijkpagina op het nieuwe digitale platform. Voor elke wijk wordt een cadeaubon van 25 euro onder de winnende inzendingen verloot.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×