Leids internetbedrijf TransIP neemt branchegenoot IT-Ernity over

Het Leidse internetbedrijf TransIP Group neemt internetsolutions-provider IT-Ernity Holding B.V. over. Dat maakte het bedrijf dat is gevestigd aan de Schipholweg in Leiden vanmorgen bekend. Onder IT-Ernity vallen ook de bedrijven Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS. Door de overname versterkt TransIP haar positie in de Benelux.

Oprichter Ali Niknam van TransIP noemt de overname ‘echt ongelofelijk’: “Een gevoel van trots overkwam me toen ik hoorde wat de jongens voor elkaar hebben gekregen.”

De TransIP Group heeft na de overname bijna 400.000 klanten, 210 medewerkers en een omzet van circa 70 miljoen euro. De directie van de nieuwe combinatie zal bestaan uit Raymond Kasiman en Jeroen Hüpscher.

“Zowel TransIP als IT-Ernity hebben bewezen dat innovatie en hart voor de klant een gouden combinatie zijn in deze markt. Deze gedeelde visie maakt het samengaan dan ook een logische stap”, aldus TransIP CEO Raymond Kasiman. “Aangezien het DNA en de interesses van TransIP en IT-Ernity op één lijn zitten, zijn we ervan overtuigd dat de bundeling van onze krachten en talenten een logische stap is richting een glansrijke toekomst.”

Verdere financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×