(Foto: Chris de Waard).

McDonald's Beestenmarkt tijdens EL CID Week dag en nacht open

Tijdens de El Cid week is het McDonald’s Restaurant aan de Beestenmarkt 24 uur per dag open. Het restaurant ging vanmorgen op de gewone tijd open, maar sluit pas weer op maandag 20 augustus om 02.00 uur s ‘nachts. “Het is voor het eerst in de geschiedenis van het McDonald’s Restaurant dat dit gebeurt”, zegt franchisenemer Walther Jacobs.

Sinds april 2016 is de McDonald’s aan de Beestenmarkt wel in het weekend al 24 uur per dag geopend. Dat begon toen met een pilot, maar al snel bleek dat Leidenaren dit konden waarderen. Daarom is nu besloten de deuren één week lang dag en nacht open te houden.

Economie Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×