(Foto's: Emile van Aelst)

EL CID Week gisteravond officieel geopend in de Stadsgehoorzaal

Gisteravond werd in de Stadsgehoorzaal de EL CID Week officieel geopend. De EL CID Commissie 2018 stelde zich voor en wenste iedereen een geweldige studietijd in Leiden en bovenal een onvergetelijke EL CID Week toe. Sander van den Eijnden, voorzitter raad van bestuur van de Hogeschool Leiden, rector magnificus van de Leidse universiteit, Carel Stolker en wethouder Duurzaamheid, Mobiliteit & Beheer Openbare Ruimte, Martine Leewis werden geïnterviewd over een aantal studie en Leidse onderwerpen. Tevens kregen zij een aantal dlilemma’s voorgelegd zoals: haring of hutspopt, diner diës universiteit of opening EL CID Week en nieuw festival in het Van der Werfpark of het Huigpark. De dilemma’s waren schijnbaar te moeilijk want keuzes werden niet gemaakt maar keurig diplomatiek omzeild.

Het Leiden University Green Office gaf een voorlichting over haar werkzaamheden en nodigde iedereen uit eens kennis te maken met de werkzaamheden van de Green Office.

Met een druk op de rode knop en het jaarlijkse EL CID Dansje werd de EL CID Week officieel geopend. Na de opening was in de Aalmarktzaal het traditionele Voorzittersdebat tussen de voorzitters van de grote studentenverenigingen, gevolgd door een groot feest in de grote zaal.

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×