(Foto's: Emile van Aelst)

EL CID informatiemarkten ondanks de regen goed bezocht

Ondanks de regen in het begin van de middag zijn de informatiemarkten van de EL CID Week goed bezocht. Nieuw dit jaar was dat de informatiemarkt op 2 locaties werd gehouden in plaats van alle kramen aan weerszijden van de Nieuwe Rijn. Op de Beestenmarkt stonden voornamelijk sportverenigingen, langs de Nieuwe Rijn de studentenverenigingen, studenteninstellingen en de politieke partijen.

Of de splitsing een succes is wordt met name door vaste standhouders betwijfeld. De Nieuwe Rijn zag er leeg en kaal uit, terwijl de Beestenmarkt veel te vol stond wat een rommelig beeld gaf. De bezoekers konden nauwelijks door de smalle gangetjes tussen de kramen lopen of stoppen voor informatie. Misschien volgend toch weer terug naar oude opstelling of wat meer ruimte maken.

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs elcid2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×