EL CID informatiemarkten ondanks de regen goed bezocht

Ondanks de regen in het begin van de middag zijn de informatiemarkten van de EL CID Week goed bezocht. Nieuw dit jaar was dat de informatiemarkt op 2 locaties werd gehouden in plaats van alle kramen aan weerszijden van de Nieuwe Rijn. Op de Beestenmarkt stonden voornamelijk sportverenigingen, langs de Nieuwe Rijn de studentenverenigingen, studenteninstellingen en de politieke partijen.

Of de splitsing een succes is wordt met name door vaste standhouders betwijfeld. De Nieuwe Rijn zag er leeg en kaal uit, terwijl de Beestenmarkt veel te vol stond wat een rommelig beeld gaf. De bezoekers konden nauwelijks door de smalle gangetjes tussen de kramen lopen of stoppen voor informatie. Misschien volgend toch weer terug naar oude opstelling of wat meer ruimte maken.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline