Twee jaar geleden werd er een sportmarkt georganiseerd op de Beestenmarkt. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Leiden trapt nationale Sportweek af met grote sportmarkt

De nationale Sportweek wordt in Leiden afgetrapt op zondagmiddag 16 september met een Sportmarkt. Alle Leidse sportaanbieders zijn in de gelegenheid om zich te presenteren tijdens een sportspektakel in Leiden Zuidwest. Er zijn demonstraties, maar ook kunnen jong en oud zelf meedoen aan clinics en zo merken of een sport wél of niet leuk is.

Reanne van Kleef sprak met breedtesportcoördinator rik van der Geest over de sportmarkt.

Topsport Leiden is aanwezig met Topsporters uit Leiden een aankomende talenten kunnen zich laten meten door Sport Medisch Centrum Rijnland. In de twee weken na de Sportmarkt bieden de sportaanbieders de gelegenheid om proeflessen te volgen. De Sportmarkt wordt gehouden op drie locaties: van 12.00 tot 16.00 uur op de sportvelden van de Boshuizerkade, van 12.00 tot 14.00 uur in het Vijf Meibad en van 14.00 tot 16.00 uur in de Vijf Meihal. Aanmelden om mee te komen sporten is niet nodig. Verenigingen die graag een plekje willen op de Sportmarkt kunnen zich nog aanmelden via r.vandergeest@leiden.nl.

Twee jaar gelden werd er een sportmarkt georganiseerd op de Beestenmarkt in Leiden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×