Italiaanse winkel Pomino is een van de plekken waar je je voucher kan inwisselen (Foto: PR iDoe)

Gemeente Leiden deelt 1400 vouchers uit aan vrijwilligers

De Open Monumentendagen, de 3 Oktoberviering, allerhande activiteiten op scholen, in zorginstellingen en bij sportverenigingen draaien op vrijwilligers. Leiden heeft er zo’n veertigduizend en dat is iets om zuinig op te zijn vindt het gemeentebestuur. Daarom wordt er jaarlijks een kleine blijk van waardering uitgereikt. Dit jaar zijn er winkelvouchers beschikbaar.

De Vrijwilligerswaarderingsactie wordt georganiseerd door iDoe, een soort van vrijwilligersmakelaar zou je kunnen zeggen die een website beheert met vacatures en daarnaast vrijwilligers en organisaties helpt het beste uit elkaar te halen. Annemieke Dubbeldeman zegt dat organisaties natuurlijk vaak hun eigen vrijwilligers al bedanken en op zijn tijd in het zonnetje zetten, maar de gemeente doet er graag nog iets bij. Iedereen vindt het tenslotte leuk om gewaardeerd te worden en Leiden zou er als stad minder goed bijstaan zonder de inzet en werkuren van al die vrijwilligers.

Annemieke Dubbeldeman van iDoe in gesprek met verslaggever Gerry van Bakel.

Wie op wat voor manier en waar dan ook in Leiden actief is als vrijwilliger kan op de website van iDoe een voucher aanvragen. Je moet wel even een formulier invullen over waar en wat je precies doet. De vouchers zijn inwisselbaar bij zes (kleine) winkels in Leiden. Wees er snel bij, want op is op.

 

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×