(Foto: 31pictures.nl)

Gouden Kalf komt naar Leiden

Eind september barsten in Utrecht de Nederlandse Filmdagen weer los en natuurlijk worden er dan ook weer gouden kalveren uitgedeeld. En wie weet maakt er iemand uit Leiden kans op zo’n felbegeerd beeldje. Maar op donderdag 13 september komt er alvast een gouden kalf naar Leiden. Wie een selfie met het kalf maakt, heeft kans op twee gratis filmkaartjes naar keuze voor de Filmdagen.

Het gouden kalf staat morgen de hele dag naast de visboer op het Stationsplein. Maak een selfie met het gouden kalf en plaatst het op Instagram of Facebook met de hashtag #kalfontour. Onder de inzenders worden twee kaartjes verloot voor de Nederlandse Filmdagen die van 27 september tot en met 5 oktober. Bekijk alle details en het festivalprogramma op de website van de Nederlandse Filmdagen.

Leidse kanshebbers voor een van de filmprijzen die in Utrecht worden uitgereikt zijn Saar Ponsioen die meeschreef aan het scenario voor Free Fight, en de  filmmaker Aidan Vernee met zijn afstudeerfilm Binocle.

 

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×