Topsport Leiden en SPORTJA gaan samenwerken en organiseren masterclass

Topsport Leiden en SPORTJA, Sportcentrum van Vooruitgang,  gaan samenwerken. Het is de bedoeling dat Leidse topsporters gebruik kunnen maken van de kennis en diensten van SPORTJA. De samenwerking komt ook in uiting on een masterclass op woensdag 19 september. Deze masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is in sport en laat zijn hoe SPORTJA te werk gaat op het gebied van prestatieverbetering en blessurepreventie.

Reanne van Kleef sprak met Tjeerd Scheffer van Topsport Leiden over de masterclass.

De masterclass is gratis. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen, maar bij genoeg interesse wordt er nog een masterclass georganiseerd. Het is de bedoeling dat deelnemers zelf meesporten. Opgeven kan via scheffer@topsportleiden.nl met de namen en sport van de personen die naar de Masterclass komen. Sportja is gevestigd in de Willem Barentszstraat 15 in Leiden.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×