Enorme hoeveelheid drugs onderschept in Oegstgeest

5

De politie heeft dinsdag in de laadruimte van een vrachtwagen een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Agenten kwamen de vrachtwagen die op de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest stond op het spoor na onderzoek. Er werden tienduizenden pillen, vermoedelijk XTC, in beslag genomen. Ook werd er tweehonderd kilo hennep gevonden en ongeveer veertig kilo cocaïne of amfetamine.

De verdovende middelen zijn overgebracht naar een veilige locatie en zijn inmiddels vernietigd. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Delen

5 reacties

  1. John Prins

    Ja dit word er gepakt en hoeveel gaat ongezien nog door laat me niet lachen dat is vechten tegen de bierkaai je kan beter mensen helpen die er aan verslaaft zijn en de gelegenheid gebruiker gewoon goed voor te lichten. Van de gevaren.
    En dit drijft alleen de prijs op dommen politie mensen.

Je bent nu offline