(Foto: Ivo van Spronsen).

Marktkooplui delen gratis appels op centrummarkt

Op woensdag 26 september krijgen alle bezoekers van de woensdagmarkt in het centrum van Leiden een gratis appel. “Met de weekmarkt in het centrum willen we de komende tijd vaker met acties naar buiten treden om ook wat leuks te doen voor de klanten uit Leiden en omgeving en niet alleen voor de toeristen die toch wel over de markt slenteren,” legt stroopwafelman Ron Vergunst uit namens de organisatie Marktpromotie Leiden. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur delen promotiedames de appels uit.

Leiden heeft elke week verschillende markten. Naast de woensdag- en zaterdagmarkt op en rond de Botermarkt en de Nieuwe Rijn, staan de marktkooplui elke dinsdag op het Bevrijdingsplein bij winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden Zuid-West, op donderdagen bij winkelcentrum De Stevensbloem in de Stevenshof en elke vrijdag bij winkelcentrum De Kopermolen in de Merenwijk.

Op zaterdag 29 september is alweer de volgende actie op de centrummarkt. Dan komen de levensgrote poppen Chase en Marshall naar de markt. Van van 10.00 uur tot 16.00 uur gaan de twee populaire helden van televisiezender Nickelodeon met iedereen op de foto.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×