(Foto: McDonald's Leiden).

McDonald’s Rooseveltstraat wordt meer restaurant met bediening aan tafel

Het McDonald’s restaurant in de Rooseveltstraat bedient vanaf vandaag de gasten aan tafel. De restaurantbezoekers kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast vervolgens uit aan tafel.

“We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag deze ‘Table Service’ aan onze gasten te introduceren,” zegt franchisenemer Walther Jacobs van het McDonald’s restaurant. “Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven.”

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×