Swetterhage start eigen radiostation

7

Bewoners van Swetterhage in Zoeterwoude maken sinds kort radioprogramma’s vanuit een professionele studio die is gebouwd in activiteitencentrum De Zonnehoek van de Gemiva-instelling. In De Zonnehoek komen mensen met een verstandelijke beperking voor dagbesteding. Een aantal van hen gaat nu dus aan de slag als radiomaker.

De groep wordt begeleid door radiomaker Jaap van Sandijk die niet alleen bij Gemiva werkt, maar ook al jaren bij Sleutelstad actief is als nieuwslezer en presentator.

Radio Gemiva wordt op 13 oktober om 15.00 uur officieel gelanceerd. Die feestelijke gebeurtenis wordt, in dit geval letterlijk, luister bijgezet door Q-Music DJ Domien Verschuuren. De uitzendingen zijn te beluisteren via www.radiogemiva.nl.

Delen

7 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline