Hella Rottenberg (links) en Sandra Rottenberg. (Foto: PR).

Zondag twintigste talkshow Ruud Binnendijk

Leidenaar Ruud Binnendijk houdt komende zondag zijn 20e talkshow ‘Aan tafel bij Ruud’. Te gast zijn dit keer Hella en Sandra Rottenberg. Samen schreven ze het boek ‘De sigarenfabriek van Isay Rottenberg’ over de verborgen geschiedenis van een joodse Amsterdammer in nazi-Duitsland. Het boek prijkt op de shortlist van in totaal vijf boeken van de Libris Geschiedenis Prijs 2018.

Iedereen kan de talkshow bijwonen in het Maredijkhuis aan de Maredijk 100 in Leiden. Toegang bedraagt twee euro. De deuren gaan open om 15.00 uur, de talkshow start een half uurtje later. Om 17.00 uur begint de nazit.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×